Online Marketing Bureau Marketingvriend2019-03-28T14:50:22+00:00
Online Marketingbureau Marketingvriend

Hoi!
Tof dat je er bent... welke uitdaging heb jij voor mijn marketingbureau?

14 jaar ervaring
0+
JAAR ERVARING
14 jaar ervaring
0+
CONVERSIES DEZE MAAND
tevreden klanten
0%
TEVREDEN KLANTEN
Slider

online marketing
is een serieus en leuk spel

Al 14 jaar behoed ik mijn klanten voor veel gemaakte fouten en zetten we online marketing strategisch in. Je wint... of je verliest van je medespelers. Door veel te oefenen verbeteren je prestaties en ben je - net zoals ik - concurrenten te slim af.

Slider
Slider
wie ben
ik

Mijn naam is Luuc Rikken en ik word blij van online succes. Vanuit Enschede helpt mijn bureau bedrijven in (Oost-)Nederland om groter te worden via online marketing. In ongeveer 4 minuten vertel ik hieronder hoe ik 279.000+ GRATIS website bezoekers bereik.

Slider
Image is not available
Maart 2003
Vanaf mijn veertiende word ik al enthousiast van het maken van websites. Anno 2019 alweer 17 jaar geleden... waar blijft de tijd! Natuurlijk was ik toen nog niet zo bewust bezig met online marketing. Sterker nog... met enthousiast vallen en opstaan heb ik geleerd hoe je het meeste bereikt met online marketing.

Mijn eerste website was een website over Club Nokia, een online portaal van het telefoonmerk Nokia. Mooi was de website allerminst maar via Google kreeg mijn website steeds meer bezoekers. Mijn website stond namelijk op de 2e plek in Google en met de advertentie-inkomsten verdiende ik nét genoeg om in de schoolkantine kaasbroodjes te kopen. Nokia kon al die aandacht echter wat minder waarderen.

Omdat ik de website van Nokia moest staken was de tijd die ik had geïnvesteerd in de website weg. Maar ik had al wel 'geroken' wat je kunt bereiken. Als een wereldspeler een mannetje van veertien jaar ziet staan... welke (online) mogelijkheden zijn er dan nog meer?
0%
Image is not available
September 2007
Na jarenlang verschillende websites te hebben gemaakt voor familie en kennissen zag ik een stijging in het aantal nieuwe hostingproviders. Dit zijn bedrijven (toen voornamelijk "zolderkamerbedrijfjes") die webruimte voor websites verzorgen. Omdat zij ook domeinnamen moesten registeren voor hun klanten, besloot ik om dit online te faciliteren. Om onafhankelijk te zijn werd ik onder andere deelnemer van de SIDN.

Ik maakte een beveiligde website waarop hostingproviders 24/7 domeinnamen konden registreren, verhuizen en wijzigen. Hoewel ik niet goed was in programmeren lukte het verrassend genoeg toch. Het aantal klanten en domeinnamen was groot (enkele duizenden) maar de winstmarges waren klein. Ik ondervond ook dat het betalingsmoraal van klanten beter kon. Achteraf factureren is dan nogal een uitdaging!
0%
Image is not available
April 2009
De winstmarge als domeinregistrar bereikte het plafond en ook het aantal wanbetalers bleef stijgen. Ik beëindigde het bedrijf en ik besloot een andere koers te gaan varen.

Ik solliciteerde bij defensie en werd aangenomen. Na een mooie tijd op verschillende kazernes kreeg ik echter steeds meer last van een voor militairen bekende blessure, shin splint (scheenbeenklachten). De kans op volledig herstel was onduidelijk en ik besloot daarop om afscheid te nemen van defensie en mijn bedrijfsplan vervroegd uit de ijskast te halen.

Mijn incassobureau werd geboren en ik had als doelstelling om mijn nieuwe bedrijfje zo bekend mogelijk maken. Hoe ik dat ging doen? Via online marketing natuurlijk.
0%
Image is not available
November 2010
Na eerst een zoekwoordenonderzoek te hebben uitgevoerd, schreef ik dagenlang blogs en artikelen die relevant zijn voor ondernemers en particulieren die een vordering willen laten incasseren. Alle artikelen publiceerde ik op mijn eigen website en ik investeerde veel tijd in het optimaliseren van pagina's.

Na vier maanden werd mijn website goed geïndexeerd in Google en werden mijn artikelen bovendien gedeeld op verschillende bekende fora, zoals Vara Kassa en Tros Radar (linkbuilding). Dit zorgde voor een directe stijging in de lokale en nationale zoekresultaten van Google. Mijn website werd gevonden!

Het bouncepercentage was positief en de artikelen werden zo goed gelezen en gedeeld dat het bezoekersaantal van mijn website uiteindelijk steeg naar ruim 279.000 unieke bezoekers. Organisch verkeer, waarvoor je niet per klik betaald.
0%
Na ruim zes jaar ben ik gaan samenwerken met een gerechtsdeurwaarderskantoor in Almelo. Ruim 2.5 jaar was ik daar intern verantwoordelijk voor de (online) marketing en sales. Hier werd bevestigd dat ik écht blij word van websites die goed presteren via online marketing. Ik merkte natuurlijk al langer dat ik veel tijd investeerde in mijn online marketingavonturen.

Vanuit Enschede help ik samen met mijn team bedrijven in (Oost-)Nederland om online marketingdoelstellingen te realiseren. Welke dromen heb jij? Welke marketingdoelstellingen wil jij realiseren? Wellicht wil je ook duizenden mensen bereiken met enkel tijd als investering? Bel mij rechtstreeks op 053 - 203 24 71.
Slider
hoe haal je
vanaf 3 maanden
het MAXIMALE uit je online marketingactiviteiten?
Meer weten?
053 - 203 24 71

Doelstelling

Een kennismakingsgesprek is de basis van ieder succes. Kunnen wij je écht helpen met het realiseren van marketingdoelstellingen? Welke (marketing) doelstellingen wil je realiseren? Luuc loopt graag een (mid)dag met je mee om te ontdekken waar je marketingkansen liggen.

marketingvriend smilie

Analyse en strategie

  1. Wat zijn je marketingdoelstellingen?
  2. Hoe is het op dit moment gesteld met de marketing in je organisatie?
  3. Wat doen je concurrenten?
  4. Welke kansen zien wij voor jou?
  5. Wat is je budget?
  6. Wat is het laaghangend fruit?
  7. Hoe kunnen we op de lange termijn betere prestaties met lagere kosten realiseren?
  8. Is de klantreis al duidelijk?

Op basis van jouw wensen, doelstellingen en feedback werken we een strategisch plan uit met realistische en meetbare doelstellingen. Een doelgroep-, concurrentie- en een conversieonderzoek is standaard inbegrepen!

Heb je vragen? Stel ze allemaal.

Uitvoeren

  1. Je online marketing campagne wordt opgezet, uitgevoerd en geoptimaliseerd
  2. Als het nodig is dan word je website/webshop gerealiseerd én geoptimaliseerd

Je Google Ads campagne wordt bijvoorbeeld opgezet en optimaliseert of we focussen ons volledig op het verbeteren van de organische vindbaarheid van je bedrijf met zoekmachine optimalisatie (seo).

We willen je doelgroep bereiken én overtuigen met een online marketing campagne die aansluit op je doelgroep. De uitstraling van je campagnes en website/webshop vinden we belangrijk maar de focus ligt op de prestaties.

Heb je vragen? Stel ze allemaal.

Wanneer gaan we je doelen halen en hoeveel tijd, energie en geld hebben we hiervoor nodig? Alle resultaten worden meetbaar gemaakt en de conversie wordt doorlopend aan jou teruggekoppeld én geoptimaliseerd.
Heb je vragen? Stel ze allemaal.

Slider

Ben jij een ondernemer, directeur en/of manager?
GRATIS marketingsessie

Ben jij een ondernemer, directeur en/of manager?
GRATIS marketingsessie

Ben jij een ondernemer, directeur en/of manager?
GRATIS marketingsessie

Vanuit Enschede help
ik bedrijven die willen groeien met online marketing

053 - 203 24 71
Slider